📦 Wereldwijde verzending, 💱 Valuta-omzetter & 🗣️Language vertaler

 📦 Wereldwijde verzending:

De Game Steward is een Amerikaans bedrijf en we zijn blij om overal ter wereld te verzenden. Als je wilt

  • zie een exacte verzendkosten Voor uw internationale bestelling

Voeg games toe aan uw winkelwagen en ga naar het afrekenen. Daar kun je het zien Exacte verzendkosten (voor verschillende verzendmethoden) en voordat u beslist of het moet kopen. Als u vragen heeft over het plaatsen van een internationale bestelling, helpen we u graag. Laat ons uw vragen kennen. * Dan kunt u beslissen of wanneer u een aantal games wilt kopen.

Voor internationale bestellingen, Kopers zijn verantwoordelijk voor alle belastingen, vergoedingen, douane en / of tarieven die van toepassing zijn.Dit omvat elke "levering", "bestemming" of andere kosten die kunnen worden opgelegd aan ontvangers door koeriers van derden, zoals UPS of DHL. Houd rekening met deze extra kosten bij het berekenen van de totale kosten van het kopen van een game op onze website.

De Game Steward is een klein bedrijf, en we hebben geen kennis of expertise van belastingen die worden opgelegd door andere landen. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om de juiste wetten te begrijpen die van toepassing kunnen zijn en welke belastingen kunnen worden gemaakt door een artikel van de te kopen Game Steward.


Voor internationale bestellingen, de Game Steward vult het douanerformulier in met nauwkeurige informatie over de verkochte verkoopprijs van game (s). Geen afwijkingen van de nauwkeurige hoeveelheid en geen uitzonderingen.

Als een klant weigert een pakket te accepteren, en het wordt aan ons geretourneerd, zullen we de kosten van het spel alleen terugbetalen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Zie een volledige lijst vanVerzendinformatie hier.

______________________________________

💱Wisselkoers &🗣️Language vertaler:

Tijdens het winkelen voor games, als je wilt

  • Zie de spelprijzen omgezet in uw eigen valuta via de nieuwste Google-conversie, en / of
  • Zie Spellijst Tekst vertaald in uw eigen taal via Google-vertaling
De Game Steward heeft een ingebouwde Universele valuta-omzetterenvertaler keuzeschakelaar In het onderste midden van elke webpagina (zie afbeelding hieronder). Eenmaal ingesteld, zal het de website vertalen en kunt u met meer gemak winkelen.

Taalvertaling en valutaconversie

* Als u nog vragen over heeft, stuur ons dan een e-mail naar TheGameSteward@ gmail.com. We hebben ook Facebook Messenger💬Op de startpagina (zie pictogram in de rechterbenedenhoek) om ons te berichten of bel ons (internationale roepstappen hier.)

We hopen dat je de spellen vindt die je zoekt en bedankt voor het overwegen van winkelen bij ons.

Zoeken