📦 Wereldwijde verzending, 💱 Valuta converter & 🗣️ talen vertaler

 📦 Wereldwijde verzending:

De Game Steward is een in de VS gevestigd bedrijf en we zijn graag overal ter wereld verzonden. Als je dat wilt

  •  Zie een exacte verzendkosten Voor uw internationale bestelling

Voeg games toe aan je winkelwagen en ga naar het afrekenen. Daar zul je de exacte kosten van verzendkosten (voor verschillende verzendmethoden) en voordat u beslist of u moet kopen. Als u vragen heeft over het plaatsen van een internationale bestelling, helpen wij u graag te helpen. Laat ons uw vragen weten.*Dan kunt u beslissen of en wanneer u wat games wilt kopen.

Voor internationale bestellingen, Kopers zijn verantwoordelijk voor alle belastingen, vergoedingen, douane en/of tarieven die van toepassing kunnen zijn. Dit omvat elke "levering", "bestemming" of andere kosten die aan ontvangers kunnen worden opgelegd door koeriers van derden, zoals UPS of DHL. Overweeg deze extra kosten bij het berekenen van de totale kosten voor het kopen van een spel op onze website.

De Game Steward is een klein bedrijf en we hebben geen kennis of expertise op het gebied van belastingen die door andere landen worden opgelegd. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om de juiste wetten te begrijpen die van toepassing kunnen zijn, en welke belastingen kunnen worden gemaakt door een artikel te kopen van de Game Steward.


Voor internationale bestellingen, de Game Steward Zal het douaneformulier invullen met nauwkeurige informatie over de verkoopprijs van de verkochte game (en). Geen afwijkingen van de nauwkeurige hoeveelheid en geen uitzonderingen.

Als een klant weigert een pakket te accepteren en het naar ons wordt geretourneerd, zullen we alleen de kosten van het spel terugbetalen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

Zie een complete lijst metverzendinformatie hier.

______________________________________

💱Wisselkoers &🗣️Language vertaler:

Tijdens het winkelen voor games, als je dat wilt

  • Zie de spelprijzen omgezet in uw eigen valuta via de nieuwste Google -conversie, en/of
  • Zie Game Listing -tekst vertaald in uw eigen taal via Google Translation
De Game Steward heeft een ingebouwde universele valuta -converterenvertaler selector Onderaan het midden van elke webpagina (zie onderstaande afbeelding). Eenmaal ingesteld, vertaalt deze de website en kunt u met meer gemak winkelen.

taalvertaling en valutaconversie

*Als u ergens vragen over hebt, stuur ons dan een e -mail op thegamesteward@gmail.com. We hebben ook Facebook Messenger💬 Op de startpagina (zie pictogram op de rechterbovenhoek) om ons te sturen of te bellen (internationale roepstappen hier.)

We hopen dat je de spellen vindt die je zoekt en bedankt voor het overwegen van winkelen met ons.

Zoeken