Wat We Doen

Op zoek naar geweldige games die je leuk zult vinden?

De Game Steward is voortdurend scouting de horizon voor de beste nieuwe board game ideeën in crowd funding om je te brengen. In tegenstelling tot de meeste game stores, De Game Steward is niet afhankelijk van grote massa distributeurs van bordspellen. In plaats daarvan, lang voordat hun games bestaan, verkennen we en direct financieren honderden individuele spel uitgevers elk jaar.

Het aanbod van moeilijk te vinden games vergroten

Als we een veelbelovende game-uitgever vinden met een geweldig voorgesteld spel, kijken we naar welke financiering we beschikbaar hebben om bij te dragen aan het maken van extra kopieën die anders misschien niet zouden bestaan. Dit is hoe we zowel de hoeveelheid spellen die kunnen worden gepubliceerd verhogen en garanderen uw voorraad van limited edition en Kickstarter board games wanneer u de Game Steward.

Bezoeken Aan De Game Steward

Als je onder ons dak bent, hopen we je gelukkig te maken door je aan te bieden:
✔De grootste collectie van limited edition en Kickstarter board games (met veel zeldzame uitbreidingen en extra's) van elke winkel in de wereld,
✔De makkelijkste toegang tot uw spel te vinden, en
✔De vriendelijkste klantenservice en het terugkeerbeleid.

Wanneer u de Game Steward, vindt u honderden en honderden beperkte editie en Kickstarter bordspellen om uit te kiezen-vaak met verschillende opties met alle zeldzame extra's om uit te kiezen. Ons vriendelijke team van Stewards zijn beschikbaar om u te helpen bij het vinden van uw spel, het wijzigen van uw bestelling, en eventuele hulp die u nodig heeft.

Tot slot, De Game Steward heeft een No Vragen Asked volledige terugbetaling beleid op alle pre-bestellingen. Heb je een tandartsrekening? Van gedachten veranderen? Geen reden? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een volledige terugbetaling.

Financiering Board Games

Wanneer De Game Steward We hebben een klein geheim. We hebben altijd een contract voor meer kopieën dan wij verkopen. Waarom? Omdat sommige games aankomen bij de Game Steward gedineerd of gedeukt. Door het bestellen van extra's hebben we altijd een reserve zodat we de beschadigde kopieën opzij kunnen zetten en u een ongerept spel kunnen aanbieden.

Hier is nog een beetje secretar...vaak die dingen zijn klein en soms alle games komen in perfecte staat. Na het vervullen van al uw bestellingen, plaatsen wij deze extra exemplaren te koop (vaak dagelijks, maar ook op onze Black Friday Sale). U kunt zich aanmelden voor elk uitverkocht spel op The Game Steward en worden gewaarschuwd zodra de extra exemplaren online gaan.

De vallei van falende Kickstarters

Soms uitgevers lopen in problemen en hun Kickstarter board games niet te leveren. In tegenstelling tot Kickstarter zelf, wanneer een Kickstarter board spel niet naar de markt te komen door zijn uitgever, De Game Steward biedt u altijd een volledige terugbetaling onder dezelfde vriendelijke volledige terugbetaling beleid.

Tracking: Board Game Manufacturing Updates

Na financiering, de Game Steward Houdt actieve bordspellen bij in ontwikkeling en in productie. We houden het bord-game-updates bij terwijl ze voorkomen - inclusief wijzigingen in het release-schema - zodat we alle vragen kunnen beantwoorden die u kunt sturen via de klantenservice.

Tracking: Board Game Verzending Updates

Nadat de bordspellen worden ontwikkeld en geproduceerd, zijn er veel stappen om ze van de productie naar de te brengen Game Steward. De spellen worden in de verzendcontainers geladen en vervolgens op schepen geladen. De Game Steward Houdt deze updates van de uitgever bij. We gebruiken deze informatie om onze schema op de hoogte te houden en alle vragen te beantwoorden die u kunt sturen via de klantenservice.

Tracking: Board Game Agent Fulfilment

Nadat het schip van de bordspellen op de dokken arriveert, worden ze gelost en verzonden naar de fulfillment-agent van de uitgever. Een fulfillment-agent is een magazijn- en verpakkingsbedrijf dat werkt voor de bordspel-uitgever. Ze verzenden het bordspel naar alle backers van het bordspel. Vanaf de tijd wordt aangekondigd totdat de laatste backer-bestelling wordt verzonden, kan het vervulingsmiddel van 3 weken tot 2 maanden duren. De eerste paar weken is vaak wanneer unboxing-video's online beginnen te verschijnen! Een kleine trivia: de Game Steward is over het algemeen de grootste enkele backer die wordt voldaan door het vervulingsmiddel.

Uw bestellingen uitvoeren

De Fulfillment Agent van de uitgever transporteert pallets tot verzending van containers van bordspellen naar de Game Steward. Ons team gaat dan door een checklist om uw bordspellen te verzekeren die onbeschadigd en op het juiste adres aankomen:

✔️ Ons team onderzoekt alle bordspellen om ervoor te zorgen dat uw exemplaar op geen enkele manier beschadigd is. (Voor het geval dat sommige kopieën beschadigd zijn, bestellen we altijd extra exemplaren om uw ongerepte kopie te verzekeren, meteen worden verzonden zonder vertraging.)
✔️ Ons team e-mailt u om te bevestigen dat u niet bent verplaatst en een updates op uw verzendadres ontvangt als u meer dan 30 dagen voorafgaand aan ons hebt besteld wanneer uw bordspellen arriveerden.
✔️ Ons team controleert welke andere items u op bestelling bij ons hebt en zorgvuldig aangepaste packs pakt uw bordspellen met veel opvulling om te verzekeren dat ze schadevrij zijn.
✔️ We zorgen er vervolgens voor dat we de juiste premium verzendservice (Fedex, UPS, USPS) gebruiken om uw bestelling bij te houden op uw deur.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, begint u uw ordervolgorde-meldingen per e-mail of messenger te ontvangen - uw keuze - zodat u uw bestelling kunt volgen, omdat deze aankomt aan uw deur.

Je bordspel arriveert bij je huis!

Bij de Game Steward, we volgen updates die uw bestelling met succes is aangekomen via de premium verzendservice met tracking (Fedex, UPS, USPS). Als er ooit een probleem is, zal ons klantenserviceteam met u samenwerken om een ​​behoefte of probleem op te volgen. Zodra je je bordspel hebt, we zijn er altijd hier als je ons nodig hebt!

Bedankt voor het maken van deze reis met ons!

Zoeken