Wat we doen

Koptekst hier

Gebruik deze tekst om informatie over uw merk te delen met uw klanten. Beschrijf een product, deel aankondigingen of verwelkom klanten in uw winkel.

Koptekst hier

Gebruik deze tekst om informatie over uw merk te delen met uw klanten. Beschrijf een product, deel aankondigingen of verwelkom klanten in uw winkel.

Koptekst hier

Gebruik deze tekst om informatie over uw merk te delen met uw klanten. Beschrijf een product, deel aankondigingen of verwelkom klanten in uw winkel.

Financieringsbordspellen

Wanneer de Game Steward Pre fonds en reserveert kopieën van Limited Editions en Kickstarter Board-spellen voor u, hebben we een klein geheim. We hebben altijd contract voor meer exemplaren dan we te koop staan. Waarom? Omdat sommige games aankomen bij de Game Steward dinged of gedeukt. Op deze manier hebben we altijd een reserve, dus we kunnen de beschadigde kopieën opzij zetten en u een ongerepte game bieden. Hier is nog een klein geheim ... vaak zijn die deuken klein en soms arriveren al het spel perfect. Na het vervullen van al uw bestellingen, plaatsen we die extra exemplaren uit te koop (meestal op Black Friday), maar u kunt zich aanmelden voor een uitverkocht spel op het spel Steward en op de hoogte worden gebracht zodra de extra exemplaren online gaan.

De vallei van mislukte kickstarters

Soms komen uitgevers in kwesties en hun kickstarter bord-spellen niet om te leveren. In tegenstelling tot kickstarter zelf, wanneer een Kickstarter-bordspel niet bij de markt komt door de uitgever, biedt de Game Steward u altijd een volledige terugbetaling onder hetzelfde vriendschappelijke volledige restitutiebeleid.

Tracking: Board Game Manufacturing Updates

Na financiering houdt het spel Steward actieve bordspellen bij in ontwikkeling en in productie. We houden het bord Game-updates bij terwijl ze zich voordoen, wijzigingen in het release-schema en beantwoordt u eventuele vragen die u kunt sturen via de klantenservice.

Tracking: Board Game Verzending Updates

Nadat de bordspellen worden ontwikkeld en geproduceerd, zijn er veel stappen om ze te brengen van productie naar het spel Steward. De spellen worden in de verzendcontainers geladen en vervolgens op schepen geladen. Het spel Steward houdt deze updates bij van de uitgever. Met behulp van deze informatie om onze schema up-to-date te houden en alle vragen te beantwoorden, kunt u onze weg via klantenservice sturen.

Tracking: Board Game Agent Fulfilment

Nadat de bordspellen worden verzonden, worden ze gelost en verzonden naar de fulfillment-agent van de uitgever. Een fulfillment-agent is een magazijn- en verpakkingsbedrijf dat werkt voor de bordspel-uitgever. Ze verzenden het bordspel naar alle backers van het bordspel. Vanaf de tijd wordt aangekondigd totdat de laatste backer-bestelling wordt verzonden, kan het vervulingsmiddel van 3 weken tot 2 maanden duren. De eerste paar weken is vaak wanneer unboxing-video's online beginnen te verschijnen! Een kleine trivia: de wedstrijd Steward is over het algemeen de grootste enkele backer die wordt voldaan door het vervulingsmiddel.

Uw bestellingen uitvoeren

Na verzending op vrachtwagens transporteert de Fulfillment Agent van de uitgever paletten van bordspellen naar het spel Steward. Het team van het team Steward Steward gaat dan via een checklist om uw bestelling te verzekeren dat u onbeschadigd en op het juiste adres komt:

✔️ Ons team onderzoekt alle bordspellen om ervoor te zorgen dat uw exemplaar op geen enkele manier is beschadigd. (Voor het geval dat sommige kopieën beschadigd zijn, bestellen we altijd extra exemplaren om uw ongerepte kopie te verzekeren, meteen worden verzonden zonder vertraging.)
✔️ Ons team e-mailt u om te bevestigen dat u Haven bent bewogen en ontvang uw nieuwe bijgewerkte verzendadres als u meer dan 30 dagen voorafgaand aan ons hebt besteld wanneer het bordspel arriveerde.
✔️ Ons team controleert welke andere items die u mogelijk hebt om te verzenden en zorgvuldig aangepaste pakken uw bordspel te pakken met veel opvulling om te verzekeren het schepen Beschadigingenvrij.
✔️ We zorgen er dan voor dat we de juiste premium verzendservice (UPS, USPS, FEDEX) gebruiken om uw bestelling bij te houden op uw deur.

Zodra uw bestelling ons magazijn verlaat, begint u meldingen per e-mail of messenger (uw keuze) te ontvangen met de tracking-informatie, zodat u uw bestelling kunt volgen, omdat het aankomt aan uw deur.

Je bordspel arriveert bij je huis!

Bij het spel Steward volgen we updates die uw bestelling met succes is aangekomen via de premium verzendservice met tracking (UPS, USPS, FEDEX). Als er een probleem is, zal ons klantenserviceteam met u samenwerken om een ​​behoefte of probleem op te volgen. Zodra je je bordspel hebt, we zijn er altijd hier als je ons nodig hebt!

En bedankt voor het maken van deze reis met ons!

Zoek