De Game Stewardwerd mede-opgericht door Dan en Michael, en nu beheerd door Mary, James, Dan en Michael. Dan en Michael ontmoetten elkaar in 1986 terug in 1986 op een geliefde (en nu late) lokale gamewinkel in Alexandria, Virginia, genaamd De kleine soldaat  12  en werd levenslange vrienden. We hebben alles gespeeld dat we onze handen op keer konden krijgen - van Dungeons & Dragons tot Axis & Bondgenoten tot autorons voor geavanceerde beschaving. Veel van onze beste vrienden vandaag zijn gamers die we spellen met spelen bij de kleine soldaat.

We ontdekten Kickstarter in 2012. Maar terwijl we graag nieuwe spellen ontdekken, hebben de gekke prijzen voor Kickstarter-spellen in de aftermarket ons achtergelaten dat we een betere manier moest zijn om kickstarter-games op de markt te brengen tegen meer redelijke prijzen. En daarom, De Game Steward was geboren.

We zijn begonnen met het verkopen van games in 2013, gewijd aan het aanbieden van kickstarter-games met alle stretchdoelen en "exclusives" die je niet op grotere online winkels zult vinden. Van kleine kaartspellen tot het grootste uitgestrekte miniaturenspel, we hebben meer dan 1.000+ verschillende kickstarter-games gesteund, waarbij nieuwe games elke week worden toegevoegd.

Leden van het team

Ons gamehouse / magazijn / kantoor

Zoeken