De Game Steward werd mede opgericht door Dan en Michael, en nu beheerd door Mary, James, Dan en Michael. Dan en Michael ontmoetten elkaar in 1986 in een geliefde (en nu late) lokale spelwinkel in Alexandria, Virginia, genaamd De kleine soldaat  12  en werden levenslange vrienden. We speelden alles wat we toen konden in handen krijgen - van Dungeons & Dragons tot Axis & Allies tot Car Wars tot Advanced Civilization. Veel van onze beste vrienden vandaag zijn gamers met wie we games hebben gespeeld bij The Little Soldier.

We ontdekten Kickstarter in 2012. Maar hoewel we graag nieuwe games ontdekten, lieten de gekke prijzen voor Kickstarter -games in de aftermarket ons denken dat er een betere manier moest zijn om Kickstarter -games op de markt te brengen tegen meer redelijke prijzen. En daarom, De Game Steward was geboren.

We zijn begonnen met het verkopen van games in 2013, toegewijd aan het aanbieden van Kickstarter -games met alle rekdoelen en "exclusieve" die je niet zult vinden in grotere online winkels. Van kleine kaartspellen tot het grootste uitgestrekte miniaturenspel, we hebben meer dan 1.000 verschillende Kickstarter -games gesteund, waarbij elke week nieuwe games worden toegevoegd.

Ons gamehouse / magazijn / kantoor

Zoeken